overclockzonefanpage  overclockzoneth  TV  RSS  


Results 1 to 8 of 8

Thread: (ผิดหมวด) P5Q-E ใส่แรมบัส 533 ได้ไหมคับ

  1. #1
    OverclockZone Member birdrap001's Avatar
    Join Date
    9 Mar 2008
    Location
    ขอนแก่นซิตี้

    Default (ผิดหมวด) P5Q-E ใส่แรมบัส 533 ได้ไหมคับ

    ขอโทดนะครับ คือเห็นคนเยอะดีน่าจะตอบปัญหาของผมได้ คือผมเสียบ 533 ไปเครื่องไม่ติด

    ปล.ขอโทดนะครับคือรีบ จะไปซอยแรม น บัดดล

  2. #2
    OverclockZone Member Phoenix's Avatar
    Join Date
    1 Dec 2006
    Location
    อุบลราชธานี

    Default

    น่าจะไม่รอดครับ p35 ยังไม่ไปเลย เหอๆๆๆ

  3. #3
    OverclockZone Member birdrap001's Avatar
    Join Date
    9 Mar 2008
    Location
    ขอนแก่นซิตี้

    Default

    เร็วดีจิง นี่แหละโล่งใจละ รู้งี้โพสตังนานไป รอคนตอบกะทู้ASUS กับ ซอฟ แวร ตั้งกะ 1 ทุ่ม

  4. #4
    OverclockZone Member yos's Avatar
    Join Date
    17 Sep 2006

    Default

    ถ้าใส่ แรมบัส 533 ไม่ได้ก็ไม่ต้องใช้มัน เอามาขายผมแล้วกัน

  5. #5
    OverclockZone Member indyman01's Avatar
    Join Date
    9 Jul 2007
    Location
    KU65.วิศวะดงตาล,ม.เกษตร บางเขน,โชคชัย4,ลาดพร้าว,mrt

    Default

    รอผู้ใช้จริงๆ มาตอบดีกว่านะ จะได้ไม่ผิดพลาด

  6. #6
    Moderator Gearhead's Avatar
    Join Date
    18 Sep 2006

    Default

    Memory
    4 x DIMM, max. 16GB, DDR2 1200/1066/800/667MHz, non-ECC, un-buffered memory
    Dual channel memory architecture
    *Refer to www.asus.com or user manual for the Memory QVL(Qualified Vendors Lists)
    **When installing total memory of 4GB capacity or more, Windows® 32-bit operation system may only recognize less than 3GB. Hence, a total installed memory of less than 3GB is recommended

    http://www.asus.com/products.aspx?mo...11&l3=709&l4=0

    รับทราบแล้ว รบกวนแจ้งกลับด้วยครับ ผมจะได้ย้ายให้ถูกหมวดครับ

  7. #7
    เมพขิงๆ Mania ! TWK.'s Avatar
    Join Date
    5 Dec 2006
    Location
    สำโรง - บางนา - สัตหีบ

    Default

    คิดว่าไม่ได้
    boot คงไม่ขึ้น (เหมือน P35 นั้น ละ)

  8. #8
    OverclockZone Member birdrap001's Avatar
    Join Date
    9 Mar 2008
    Location
    ขอนแก่นซิตี้

    Default

    รับทราบ คับแต่ท่านจะเอา 533 จิงอ่ะ



Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •