overclockzonefanpage  overclockzoneth  TV  RSS  


Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 20 of 41

Thread: แนะนำ โปรแกรม 10 band Equalizer

  1. #1
    OverclockZone Member battlecruiser's Avatar
    Join Date
    16 Sep 2006
    Location
    ชมรมโคราชรักหมาแดกแมว

    Default แนะนำ โปรแกรม 10 band Equalizer

    http://www.yohng.com/eq10.html

    http://www.yohng.com/eq10/eq10v2-i.exe

    This is a professional high quality equalizer, with FAT sound and MP3restore modes, to use with Winamp and other players. Equalizer bands have dynamic range of -20dB...+20dB (standard winamp equalizer has only -6dB...+6dB).

    EQ10 is useful for those who want to bring punch and fidelity to their sound collection.

    EQ10 is different from other equalizers with feature, that it allows adding bass and high frequencies without distortion or harsh sound.

    EQ10 is available for licensing to use in YOUR application.

    To submit corrections, comments, wishes, and licensing inquiries, use feedback form box.

    The following players are supported:

    - Winamp 2
    - Winamp 5
    - Windows Media Player
    - musicmatch Jukebox
    - Sonique player (you need to activate this plugin from player options)
    - Foobar2000 0.8.3
    - Foobar2000 0.9
    - JetAudio 5 and 6
    - J.River Media Center
    - Winamp 3 (via a separate plugin)

  2. #2
    OverclockZone Member dears's Avatar
    Join Date
    6 Nov 2006
    Location
    Royal Thai Army

    Default

    งานนี้ต้องลอง เหอะๆๆๆ....

  3. #3
    OverclockZone Member battlecruiser's Avatar
    Join Date
    16 Sep 2006
    Location
    ชมรมโคราชรักหมาแดกแมว

    Default

    .
    Last edited by battlecruiser; 24 Jan 2008 at 00:01:13.

  4. #4
    OverclockZone Member Cesc's Avatar
    Join Date
    18 Sep 2006
    Location
    Creative University

    Default

    แล้วต้องปิด Equalizer ของ Sound ป่าวอะ

  5. #5
    OverclockZone Member battlecruiser's Avatar
    Join Date
    16 Sep 2006
    Location
    ชมรมโคราชรักหมาแดกแมว

    Default

    เป็น plugin ที่ใช้ร่วมกับโปรแกรมฟังเพลง

    ** ไม่ควรเปิด Equalizer หลายอันซ้อนกัน

    ทั้งจาก driver / Player


    Last edited by battlecruiser; 24 Jan 2008 at 00:01:49.

  6. #6
    OverclockZone Member dears's Avatar
    Join Date
    6 Nov 2006
    Location
    Royal Thai Army

    Default

    ลองดูแล้วครับ
    ขอบอกว่า
    เสียงยอดกว่าเดิมเป็นกองเลยครับท่าน

  7. #7
    OverclockZone Member AMDev's Avatar
    Join Date
    19 Mar 2007

    Default

    สุดยอดครับ +++

  8. #8
    OverclockZone Member Mazzard's Avatar
    Join Date
    26 Sep 2006
    Location
    Korea

    Default

    มันใช้กับ Jet ยังงาย นิ หาเปิดตรง หนายก็ม่ายเม -*-

  9. #9
    OverclockZone Member battlecruiser's Avatar
    Join Date
    16 Sep 2006
    Location
    ชมรมโคราชรักหมาแดกแมว

    Default

    Quote Originally Posted by Mazzard View Post
    มันใช้กับ Jet ยังงาย นิ หาเปิดตรง หนายก็ม่ายเม -*-
    jet 7 ใช้บ่ได้

  10. #10
    OverclockZone Member hornetpc719's Avatar
    Join Date
    17 Sep 2006

    Default

    แล้ว EQ ของซาวน์และโปรแกรมควรตั้งไว้ที่ตรงกลางหมดเลยใช่มั๊ย..

  11. #11
    OverclockZone Member Mazzard's Avatar
    Join Date
    26 Sep 2006
    Location
    Korea

    Default

    (T_T) ต้องหาอันเก่ามาลงอีกแระ

  12. #12
    OverclockZone Member dears's Avatar
    Join Date
    6 Nov 2006
    Location
    Royal Thai Army

    Default

    Quote Originally Posted by battlecruiser View Post
    jet 7 ใช้บ่ได้
    แต่ทำไมผมใช้ได้อ่ะ งง

  13. #13
    OverclockZone Member battlecruiser's Avatar
    Join Date
    16 Sep 2006
    Location
    ชมรมโคราชรักหมาแดกแมว

    Default

    Quote Originally Posted by dears View Post
    แต่ทำไมผมใช้ได้อ่ะ งง
    เมื่อกี้ลอง 7 มันไม่ขึ้นอ่ะ

    หรือว่าเป็นเพราะ ลง jet ทีหลังไม่รู้


    พอถอน 7 ออก ลง6 แล้ว ต้องลง EQ10 ซ้ำอีกรอบถึงใช้ได้

  14. #14
    OverclockZone Member dears's Avatar
    Join Date
    6 Nov 2006
    Location
    Royal Thai Army

    Default

    Quote Originally Posted by battlecruiser View Post
    เมื่อกี้ลอง 7 มันไม่ขึ้นอ่ะ
    หรือว่าเป็นเพราะ ลง jet ทีหลังไม่รู้
    พอถอน 7 ออก ลง6 แล้ว ต้องลง EQ10 ซ้ำอีกรอบถึงใช้ได้
    ผมลองดูแล้วเหมือนมันจำค่าตัวโปรแกรมอันแรกที่เปิดไว้อ่ะ
    พอเปิดแค่Jetครั้งแรกมันก็จะเด้งขึ้นมาด้วยเลย แล้วเวลาปิดก็ปิดพร้อมกัน แต่พอลองเปิดwinampมันก็เด้งมาเหมือนกันนะ แต่พอเวลาปิดมันไม่ยอมปิดพร้อมกันแฮะ ค้างตรงtaskbarนั้นแหละ
    คราวนี้ถ้าจะใช้งานรอบสามไอ้ตัวนี้มันจะให้เลือกแล้วหละ จะมีเมนูมาให้เลือกว่าจะเล่นกับjetหรือwin ผมเลยตัดสินใจลบwinเลย เหอะๆๆๆ หมดปัญหา....

  15. #15
    Mac Addict User tassapon's Avatar
    Join Date
    16 Sep 2006
    Location
    Bang Na

    Default

    jet6.2.8plusVX ใช้ได้อ่ะ jet7 ไม่รู้ไม่มีให้ลอง อิอิ

  16. #16
    OverclockZone Member Mazzard's Avatar
    Join Date
    26 Sep 2006
    Location
    Korea

    Default

    Quote Originally Posted by tassapon View Post
    jet6.2.8plusVX ใช้ได้อ่ะ jet7 ไม่รู้ไม่มีให้ลอง อิอิ
    ขอ 6.28 Plus VX หนอ่ยคับ PM มาหน่อยนะงับ จุ๊บๆ


  17. #17
    Mac Addict User tassapon's Avatar
    Join Date
    16 Sep 2006
    Location
    Bang Na

    Default

    ผมใช้บริการ bit อ่ะท่าน - - เว็บต่างประเทศอ่ะ เข้า google เลยเด้อ ไม่ต้องเป็นสมาชิก

  18. #18
    OverclockZone Member Pat_CSSU's Avatar
    Join Date
    16 Sep 2006
    Location
    Bangkok

    Default

    ใช้กับ WMP11 ได้อย่างไม่มีปัญหา

  19. #19
    OverclockZone Member CK's Avatar
    Join Date
    28 May 2007

    Default

    ขอบคุณท่าน battlecruiser คับ
    หุหุ แต่ว่าไม่รู้จะใช้กะ jet7 ของเข้าพเจ้าได้ป่าว

  20. #20
    OverclockZone Member Provider's Avatar
    Join Date
    22 Jan 2007

    Default

    ผมลองโหลด EQ10/Winamp3 (300K) install แล้วไม่เห็นได้เลยอ่ะครับ หรือว่าต้อง install ใน winamp T^T
    Last edited by Provider; 21 Jun 2007 at 14:06:14.

Page 1 of 3 123 LastLast


Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •