overclockzonefanpage  overclockzoneth  TV  
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: How to Overclock ATI Radeon HD3870 X2

  1. #1
    OverclockZone Member ZoLKoRn's Avatar
    Join Date
    6 Sep 2020
    Location
    Mars

    Default How to Overclock ATI Radeon HD3870 X2

    Method of ATI HD3870 X2 Overclock....

    1. Run ATITool 0.27beta4 and go to setting page you'll see BUS:3,Dev:0 = GPU1 default clock show 411/450MHz and BUS:4, Dev:0 = GPU2 default clock show 825/901MHz... so select GPU2(BUS:4, Dev:0)


    2. back to main page ATITool and you'll see on profile is show Default(825/901) so click "LOAD" and after click GPUZ will show 825/901MHz on card-2 but in clock bar ATITool will show 411/450MHz you don't interested it


    3. For OC card type clock number in overclock-bar as 900/950 and enter... so after enter you'll see in GPUZ will show clock same you type in card-2


    4. Close ATITool and run AMD GPU clocktool, see on device - BN:3, DN:0 = GPU1 and BN:4, DN:0 = GPU2... you'll see GPU1 run on default clock(825/900) but GPU2 will run same on you setting by ATITool 900/950(891/945 real)


    5. Now you can overclock all GPU by AMD GPU clocktool and gpu clock will same both speed


    Have a fun on OC and Benching

  2. #2
    Spec manager wikorn's Avatar
    Join Date
    18 Sep 2006
    Location
    FB:wikorncom thailand www.wikorncom.com

    Default

    ฮุๆๆๆ CORE เกือบ 1G
    คัมภีเทวดาอีกแล้วครับ พี่น้อง

  3. #3
    OverclockZone Member meen182's Avatar
    Join Date
    15 Sep 2007

    Default

    แรง! สูตรนี้แจ่มเลยครับ แต่ยังไม่มี 3870x2 ใช้เลย --"
    มีใครซื้อมาใช่ยังเอ๋ยช่วงนี้ เทสหน่อยครับ

  4. #4
    OverclockZone Member zman's Avatar
    Join Date
    18 Sep 2006

    Default

    ต้องลอง

  5. #5
    OverclockZone Member kgb99's Avatar
    Join Date
    17 Jul 2007
    Location
    พันธุ์ทิพย์ ประตูน้ำ

    Default

    แรงคับ

  6. #6
    OverclockZone Member dears's Avatar
    Join Date
    6 Nov 2006
    Location
    Royal Thai Army

    Default

    ติดที่ว่าจะหาการ์ดจากไหนมาเล่นดีหนอเรา....

  7. #7
    OverclockZone Member อิมพีเรียล's Avatar
    Join Date
    29 Sep 2006
    Location
    พิษณุโลก

    Default

    มีสูตรแล้ว แต่ยังไม่มีการ์ดลอง

  8. #8
    OverclockZone Member Hunter_JIK's Avatar
    Join Date
    25 Jan 2007
    Location
    MSIT RSU

    Default

    แบบนี้ปรับ default ของการืดทั่วไปได้ไหมครับ แบบว่า อยาก เปลี่ยน 3850 ให้เยอะกว่านี้

    แต่ไม่อยากแฟรชใหม่ ตัวนี้มันดีอยู่แล้วอะครับ

    ถ้า CF ทั่วไป ทำแบบนี้ได้เลยไหมครับ

  9. #9

    Default

    จิตใจทำด้วยอะไร โหดร้ายมาก

  10. #10
    OverclockZone Member chan04's Avatar
    Join Date
    16 Dec 2007
    Location
    Bangkok

    Default

    สุดยอดจิงๆ

    ว่าแต่ การ์ดตัวนี้

    Redeon HD2870 X2 ราคา เท่าไหร่อ่า

  11. #11
    OverclockZone Member nobitadoremo's Avatar
    Join Date
    28 Apr 2007

    Default

    แรงครับ

  12. #12
    OverclockZone Member bowornku's Avatar
    Join Date
    30 Jun 2007

    Default

    เยี่ยมๆ ดันให้สาวก 3870X2 เดี๋ยวต้องลองดูซะหน่อย

  13. #13
    OverclockZone Member bowornku's Avatar
    Join Date
    30 Jun 2007

    Default

    1) Use Cat 8.1

    2) ต้องใช้ GPU-Z เวอร์ชั่นให้ตรง รึเปล่าจึงจะเห็น ตัวเลขตามนี้ ?

    3) ถ้าเปิด AMDGPUclocktool แล้วมันโชว์ Failed:No valid devices found !
    ต้องไปโหลดตัวนี้ http://www.nordichardware.com/skrive...16/ToolLib.zip มา save ทับตัวเดิมก่อนนะครับ

    4) ทำได้แล้วครับ ขอบคุณมาก
    Last edited by bowornku; 18 May 2008 at 14:30:28.

  14. #14
    OverclockZone Member bowornku's Avatar
    Join Date
    30 Jun 2007

    Default

    ดันๆ

  15. #15
    OverclockZone Member soundpak's Avatar
    Join Date
    9 Apr 2007
    Location
    ชาวชลบุรีรีรี

    Default

    เหอๆๆ -*- oc ได้เยอะจังเลยเหอๆๆ-*- อีกนิดเดียว 1Ghz ละ

  16. #16
    OverclockZone Member timefreefun's Avatar
    Join Date
    5 Nov 2007
    Location
    อนุเสาวรีย์ชัย(สามเหลี่ยมดินแดง)

    Default

    มาตอนขายการ์ดไปแล้ว

  17. #17
    OverclockZone Member Mushan's Avatar
    Join Date
    24 Aug 2008

    Default

    อยากทำมั่งครับ ของผมทำได้ป่าว


    [IMG][/IMG]

  18. #18
    jor_3230's Avatar
    Join Date
    21 Nov 2006
    Location
    รังสิต-สระบุรี

    Default

    ต้องเปลี่ยนซิ้งค์ใหม่ไหมนี่
    4870 มันร้อนนะ
    ระวังไฟลุกบ้านล่ะ

  19. #19
    nikjaza's Avatar
    Join Date
    6 Mar 2009
    Location
    Bangkok, Ladprao 48 เคยอยู่ นครสวรรค์ , ลพบุรี

    Default

    3850 ไม่รอ้นครับ

  20. #20
    OverclockZone Member aoppao8's Avatar
    Join Date
    20 Feb 2010
    Location
    เชียงราย

    Default

    โหดโหดโหดไปรึป่าว*O*เลขสวย999 555-...ไม่มีตัง
    Last edited by aoppao8; 28 Feb 2010 at 11:11:15.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •