overclockzonefanpage  overclockzoneth  TV  
Results 1 to 6 of 6

Thread: ถามหน่อยคับท่านผู้รู้

  1. #1
    OverclockZone Member arrubbee's Avatar
    Join Date
    23 Mar 2008

    Default ถามหน่อยคับท่านผู้รู้

    จะไส่ฮาดดิส 2 ลูก มี IDE /SATA ต้องกำหนดจั้มเปอรึเปล่าครับ

  2. #2
    artonline's Avatar
    Join Date
    18 Oct 2006
    Location
    BKK บางกอก

    Default

    ไม่ต้องจ้าใส่ไปได้เลยเครื่องมันจะรู้เอง

  3. #3
    gidd009's Avatar
    Join Date
    4 May 2007
    Location
    ร.พ. ศิริราช ครับ

    Default

    ตามนั้น

  4. #4
    OverclockZone Member autowayu's Avatar
    Join Date
    24 May 2007

    Default

    ยาวปาย

  5. #5
    OverclockZone Member
    Join Date
    5 Jul 2008

    Default

    ม่ายต้องๆ แต่ถ้า IDE สองลูกก็ต้อง set ล่ะ

  6. #6
    OverclockZone Member arrubbee's Avatar
    Join Date
    23 Mar 2008

    Default

    Thank you


Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •