overclockzonefanpage  overclockzoneth  TV  
Results 1 to 15 of 15

Thread: สำหรับท่านที่มองหา vista ultimate sp1 oem 26 in 1 แบบ 64 bit

  1. #1
    OverclockZone Member heatie's Avatar
    Join Date
    29 May 2007

    Default สำหรับท่านที่มองหา vista ultimate sp1 oem 26 in 1 แบบ 64 bit

    ผมได้ไปผจญภัยในเว็บจีนมา แทบเอาชีวิตไม่รอดกว่าจะเอาไอ้นี่กลับมาได้!

    Windows Vista Ultimate SP1 OEM 26 in1 英文版 (64位)

    1. As of 64 is too high, no matter how compressed in a D5 far are not enough, so simply done on two out.
    DVD1: contains 15 versions are more commonly used by well-known brand
    Are Lenovo (Lenovo), IBM (IBM), HP (Hewlett-Packard), Compaq (Compaq), DELL (Dell), ASUS (ASUS), Acer (Acer), BenQ (BenQ), Fujitsu (Fujitsu), SAMSUNG (Samsung), SONY (Sony), TOSHIBA (Toshiba), Gateway (Gateway), MSI (MSI), and MSDN original (clean version).

    DVD2: includes 11 versions, are more domestic brands and some commonly used brand.
    Are FOUNDER (Founder), TCL (staircase Xi Aier), HASEE (Shenzhou computer), HEDY (Qixi), Haier (Haier) TONGFANG (Tsinghua Tongfang), MEDION (MEDION), PackardBell (PackardBell), SHARP ( Sharp), NEC (NEC), LG (LG)

    2. All versions are installed for the pure version to the official MSDN official SP1 for the original version was produced, only U version, use WAIK SP1 package produced by, the installation CD-free serial number, after you install if you will be able to meet the requirements of the BIOS Automatically activated.

    3. Activation not say any more, that is a problem, the activation of the SP1 version of the BIOS SLIC like regardless of 32 and 64, because the last SP0 version of the NEC and the BIOS SLIC SHARP Can not be activated 64, the SP1 version of this actually could be activated, but HP's SLIC-MPC's SLIC table still not activated, can only be a SLIC-CPC in order to activate and concrete has not studied the reasons for what is, perhaps Microsoft SP1 version of the amendment to the original OEM activation of the SLIC, and HP's SLIC-MPC is a form of encryption SLIC table, unable to refresh to activate.

    4. DVD2 another in the upgrade CD-ROM directory below Add to the official SP1 64位English language pack. Can install the language pack to convert the Chinese version.


    ขอได้รับความขอบคุณจาก google translate

    อ่านแล้ว สรุปได้มึน ๆ ว่า
    -ฉบับนี้มี 2 แผ่น แผ่นแรก แบรนด์นานาชาติ แผ่นสอง แบรนด์จีน
    -ไม่มี crack เหมือนเดิม สำหรับเครื่องที่ mod bios แล้วเท่านั้น
    -แต่มีบางยี่ห้อที่ยังมีปัญหา อ่านข้อสามให้ดี ๆ นะ ชาว HP
    -ในแผ่นสอง มี official SP1 ไว้ให้ใช้เป็นแผ่นอัพเกรดได้ แถมมี language pack จีนให้ด้วย!

    ถ้าแปลผิด ก็ไม่แปลก เพราะยังโหลดไม่เสร็จ และผมจะโหลดแค่แผ่นหนึ่งด้วย

    ช้าอยู่ไยวัยรุ่น จัดมาลองเลย!

  2. #2
    OverclockZone Member Masterboy's Avatar
    Join Date
    28 Aug 2007
    Location
    -:- พระนครศรีอยุธยา -:-

    Default

    ขอบคุณครับ รอดกลับมาปลอดภัยดีไม๊

  3. #3
    OverclockZone Member tanwatana's Avatar
    Join Date
    28 May 2008

    Default

    กำลังโหลด น่าจะอีกสามสี่ห้าหกวันถึงจะได้ใช้ เน็ตเต่ามากมาย ขอบคุณมากครับ

  4. #4
    OverclockZone Member
    Join Date
    7 Oct 2007
    Location
    ใกล้เสรี สุขุมวิท 103

    Default

    เอามาแจกได้ด้วยเรอะ เหอะ ๆ ผมก็มี ultimate sevice pack 1 x86 & x64 (เลือกลงได้)

  5. #5
    OverclockZone Member manchester2548's Avatar
    Join Date
    4 Dec 2006
    Location
    สิงโตมา ( ราชสีมา ^^)

    Default

    Quote Originally Posted by samulai View Post
    เอามาแจกได้ด้วยเรอะ เหอะ ๆ ผมก็มี ultimate sevice pack 1 x86 & x64 (เลือกลงได้)
    สนจังเลยงับ ขอบ้างจิ

    ขอบคุณเจ้าของกระทู้ครับ

  6. #6
    OverclockZone Member MXdeFunk's Avatar
    Join Date
    3 Mar 2008

    Default

    เคยเจอที่เวป monavista.com คับ

  7. #7
    OverclockZone Member heatie's Avatar
    Join Date
    29 May 2007

    Default

    Quote Originally Posted by MXdeFunk View Post
    เคยเจอที่เวป monavista.com คับ
    อันนั้นมัน 32bit น่ะครับ ผมใช้อยู่
    พอดีแรมผมมันกลายเป็น 4GB ไปแล้ว เลยงุ่นง่านหาไอ้นี่มาใช้

  8. #8
    OverclockZone Member ooXYZoo's Avatar
    Join Date
    26 Oct 2007

    Default

    Quote Originally Posted by heatie View Post
    อันนั้นมัน 32bit น่ะครับ ผมใช้อยู่
    พอดีแรมผมมันกลายเป็น 4GB ไปแล้ว เลยงุ่นง่านหาไอ้นี่มาใช้
    แรม 4GB แล้วมันเกี่ยวกับ 64บิท ยังไงอ่ะ บอกหน่อย ไม่ค่อยรู้เรื่อง วิสต้าอ่ะ

  9. #9
    OverclockZone Member aek190's Avatar
    Join Date
    7 Jan 2008

    Default

    32บิท เห็นแรมแค่สูงสุด 3 กิกว่าๆ

    ส่วน 64 บิทรองรับแรมได้ 17 (หน่วยเป็นอะไรหว่า จำไม่ได้ ป

    แต่ที่รู้ๆมันเห็นได้เกิน 4 กิกครับ

  10. #10
    OverclockZone Member GOLDGEAR74's Avatar
    Join Date
    28 Mar 2008
    Location
    พระราม1

    Default

    ดัน

  11. #11
    OverclockZone Member renaw's Avatar
    Join Date
    30 Nov 2006

    Default

    ไม่ชอบของโม

  12. #12
    OverclockZone Member heatie's Avatar
    Join Date
    29 May 2007

    Default

    Quote Originally Posted by renaw View Post
    ไม่ชอบของโม
    ก็นี่ล่ะครับ ไม่โม ไม่มีแคร็ก
    แค่รวม OEM ของหลายยี่ห้อไว้ให้

  13. #13
    OverclockZone Member LigerZero's Avatar
    Join Date
    23 Jul 2007

    Default

    ล่าสุดแผ่น vista ที่ซื้อมา vista ultimate 32 bit sp 1 +program เพียบ +office 2007 sp 1 พอลงแล้วแม่ใส่ โทรจัน vundo มาด้วยแสรดดดดต้องไปตามลบอีกเครียดเลย

  14. #14
    OverclockZone Member heatie's Avatar
    Join Date
    29 May 2007

    Default

    Quote Originally Posted by LigerZero View Post
    ล่าสุดแผ่น vista ที่ซื้อมา vista ultimate 32 bit sp 1 +program เพียบ +office 2007 sp 1 พอลงแล้วแม่ใส่ โทรจัน vundo มาด้วยแสรดดดดต้องไปตามลบอีกเครียดเลย
    ถูก!
    แผ่นผีไหนจะดีกว่าเราไรท์เอง

  15. #15
    OverclockZone Member manchester2548's Avatar
    Join Date
    4 Dec 2006
    Location
    สิงโตมา ( ราชสีมา ^^)

    Default

    โหลด 2 วันแล้วได้ 5% อีกซักเดือนคงครบ หุ ๆๆ


Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •