overclockzonefanpage  overclockzoneth  TV  
Results 1 to 18 of 18
  1. #1
    OverclockZone Member THEFOOL's Avatar
    Join Date
    1 Aug 2009

    Default MSI Afterburner 4.4.0 Beta 11 gets OSD hardware monitoring graphs


  2. #2
    OverclockZone Member akararat's Avatar
    Join Date
    26 Apr 2009

    Default

    โอ้ว ของเล่นใหม่ ลองหน่อย

  3. #3

    Default

    โชว์ clock cpu ได้ละ รอมานาน ขี้เกียจโหลด hwinfo มาใช้

  4. #4
    OverclockZone Member kroos's Avatar
    Join Date
    20 Sep 2014

    Default

    ไม่ได้สนใจกราฟ แต่สนใจตัวย่อค่าหน่วย เพิ่งรู้ว่าปรับตรงนั้น

  5. #5
    OverclockZone Member Evermind's Avatar
    Join Date
    7 Jul 2010
    Location
    Castle Cousland, Highever

    Default

    ลองๆ
    Last edited by Evermind; 30 Jun 2017 at 20:36:48.

  6. #6
    OverclockZone Member good11's Avatar
    Join Date
    13 Apr 2012
    Location
    นักอวยในตำนาน

    Default

    อ่าวแล้วแบบนี้ ต่อไปยังต้องพึ่ง Rivatuner อีกหรือเปล่า

  7. #7
    OverclockZone Member isoon's Avatar
    Join Date
    5 Nov 2009
    Location
    แยกประตูน้ำ

    Default

    Quote Originally Posted by champ24477 View Post
    โชว์ clock cpu ได้ละ รอมานาน ขี้เกียจโหลด hwinfo มาใช้
    ตั้งให้มันโชว์ clock cpu ยังไงครับ

  8. #8
    OverclockZone Member
    Join Date
    22 Jan 2007
    Location
    รามคำแหง กรุงเทพฯ

    Default

    อย่าว่างั้น-งี้ เลยนะครับ

    ผมไปหาโหลดโดยตรง มาจากเว็บของ MSI เลย
    มันได้ version: MSIAfterburnerSetup440Beta10
    https://www.msi.com/page/afterburner

    แต่ของ guru3d เป็น version: MSIAfterburnerSetup440Beta11
    http://www.guru3d.com/files-get/msi-...wnload,32.html

    ของ guru3d ใหม่กว่าเว็บ MSI เลยเหรอครับ

  9. #9
    OverclockZone Member kroos's Avatar
    Join Date
    20 Sep 2014

    Default

    ^
    ^
    มันเป็นเวอร์ชั่นทดลอง ไม่แปลกครับที่ยังไม่ขึ้นในเว็บหลัก

  10. #10
    OverclockZone Member
    Join Date
    22 Jan 2007
    Location
    รามคำแหง กรุงเทพฯ

    Default

    เว็บหลักก็ Beta10 ไงครับ
    ผมเลยมาถามดู

  11. #11
    OverclockZone Member tack999's Avatar
    Join Date
    18 May 2009

    Default

    ใช้ได้ครับความเร็ว CPU ขึ้นมาแล้ว rivatuner ต้องใช้นิครับ ตอนลงมันก็บังคับลง

  12. #12
    OverclockZone Member
    Join Date
    22 Jan 2007
    Location
    รามคำแหง กรุงเทพฯ

    Default

    ผมก็ลง Beta11 และใช้งานเรียบร้อยแล้ว
    เพียงแค่มาถามดูเท่านั้นครับ

  13. #13
    OverclockZone Member THEFOOL's Avatar
    Join Date
    1 Aug 2009

    Default

    http://www.guru3d.com/news-story/dow...4-beta-12.html



    http://www.guru3d.com/news-story/dow...4-beta-12.html

    We just updated MSI Afterburner 4.4.0 to Beta build 12. This new update adds labels for OSD graphs. The new build also includes an updated RTSS Guru3D statistics server RTSS 7.0.0 beta 26.

    MSI Afterburner 4.4.0 beta 12:

    Added labels for OSD graphs
    Changed default hardware monitoring graphs order. GPU related graphs have been reodered a bit in order to provide more convenient layout on multi-GPU systems. ?Framerate? and ?Frametime? graphs have been moved to the bottom of the list
    Now you may hold <Shift> key when clicking a checkmark next to a graph name in the list of active hardware monitoring graphs to enable or disable all graphs at once
    Graph colors and text size tags are now defined by OSD layout and can be customized there if necessary

    RTSS 7.0.0 beta 26 is included in distributive:

    New reusable Vulkan vertex buffer implementation no longer limits the On-Screen Display geometry by 16K vertices
    Fixed vertex buffer overflow in Direct3D8 and Direct3D9 raster 3D On-Screen Display rendering implementations causing the text to disappear when trying to display around 700 or more characters

    Please keep in mind that these are betas, and such be dealt with as such.

  14. #14
    OverclockZone Member
    Join Date
    22 Jan 2007
    Location
    รามคำแหง กรุงเทพฯ

    Default

    มาไวจริงๆ

  15. #15
    Kok@OCZ's Avatar
    Join Date
    11 Jul 2009
    Location
    Pole position

    Default

    beta 11 มีปัญหานะครับ

    แนะนำให้ใช้ beta 12

  16. #16
    OverclockZone Member
    Join Date
    22 Jan 2007
    Location
    รามคำแหง กรุงเทพฯ

    Default

    ลองแล้วครัช

  17. #17
    OverclockZone Member
    Join Date
    12 Jan 2012

    Default

    ใครใช้ amd แล้วมันโชว์พวกความเร็วกับความร้อน cpu บ้างไหมคับหรือมันยังไม่ซัพพอท
    เห็นจากหลายๆคลิบส่วนใหญ่เป็นอินเทล เลยสงสัยคับ


  18. #18
    OverclockZone Member kelpiesza's Avatar
    Join Date
    18 May 2013

    Default

    Quote Originally Posted by Errorz001 View Post
    ใครใช้ amd แล้วมันโชว์พวกความเร็วกับความร้อน cpu บ้างไหมคับหรือมันยังไม่ซัพพอท
    เห็นจากหลายๆคลิบส่วนใหญ่เป็นอินเทล เลยสงสัยคับ

    ไม่ขึ้นเหมือนครับ คงต้องรอ ver. ใหม่


Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •