overclockzonefanpage  overclockzoneth  TV  
Results 1 to 12 of 12

Thread: ช่วยดู spec ให้หน่อยครับ จะลง osx ครั้งแรกในชีวิต ^^

  1. #1
    OverclockZone Member
    Join Date
    4 Feb 2008

    Default ช่วยดู spec ให้หน่อยครับ จะลง osx ครั้งแรกในชีวิต ^^

    cpu : Intel core 2 duo e6400
    mainboard : asus P5GC-MX
    memory : DDR2 2048 MB
    vga : ati radeon hd 2400xt 256 mb
    monitor : acer AL2216W
    network adapters : - Atheros L2 Fast Ethernet10/100Base-T Controller
    - Realtek 8185 Extensible Wireless Device
    web-cam : Microsoft LifeCam VX-7000
    Hard Disk : WDC WD1600AAJS-08PSA0 ATA Device
    Card reader
    ถ้าจะลงควรลงอันไหนดีครับ ทำไมในกระทู้ปักหมุดบอกให้ลง 10.5.2 หรอครับ
    10.5.6 มัน driver เยอะกว่าไม่ใช่หรอครับ
    แล้ว xXx กับ ipc มันต่างกันยังไม่หรอครับ
    ขอบคุณมากครับ
    Last edited by Elendil; 29 Mar 2009 at 23:46:27.

  2. #2
    OverclockZone Member Matrices's Avatar
    Join Date
    28 Feb 2009

    Default

    รอเทพ มาตอบน่าคราาบ

    http://forums.overclockzone.com/foru...d.php?t=381233

    อันนี้น่าจะมีประโยชน์น่าคราาบ ตอนนี้ผมกำลัง โหลด

    iPC_OSx86_10_5_6_Universal_PPF5_Final กะ
    iATKOS_5i_10.5.5_DVD_for_Intel.4541452.TPB


    กะลองอยู่เหมือนกันคับผม
    Last edited by Matrices; 30 Mar 2009 at 19:18:25.

  3. #3
    OverclockZone Member
    Join Date
    4 Feb 2008

    Default

    Need "Phu Ruuu" ma answer khrabb ^/l\^

  4. #4
    OverclockZone Member romeo's Avatar
    Join Date
    30 Sep 2006
    Location
    Arround The World

    Default

    Quote Originally Posted by Elendil View Post
    Need "Phu Ruuu" ma answer khrabb ^/l\^
    ยากครับจะหาแบบผู้รู้เลย

    สเปค PC ของแต่ละคนมันไม่เหมือนกันครับ

    ต้องลองเองด้วยครับ

  5. #5
    OverclockZone Member
    Join Date
    21 Jan 2009
    Location
    Rangsit

    Default

    Realtek 8185 Extensible Wireless Device ตัวนี้ไม่ได้ แน่ๆๆ
    webcam ไม่เคยลอง
    นอก นั้น ผมว่าได้หมดครับ 2400XT ,Atheros L2 etc,,,ที่กล่าวมา
    ตอนลงเลือก ดูดีๆๆ ที่ มันแมท กับของคุณ แนะนำ แผ่น xXx10.5.6
    ของ ผม ASUS-p5Q-pro ,ATI3870 ,RAM8G,... บลูทูด ตัวละ 200บาท ทำงานได้หมดครับ 64bit ด้วย

  6. #6
    OverclockZone Member
    Join Date
    4 Feb 2008

    Default

    Now i'm downloading ipc 10.5.6, is it the same as what you have told me?? And about wireless lan card, i have to change otherwise i couldn't finished the installation, right? If it wasn't too much, could u tell me about the difference of xxx and ipc or just tell me where can i read about this. Thank you very much

  7. #7
    OverclockZone Member
    Join Date
    4 Feb 2008

    Default

    ทำไมพอจะลงแล้วมันมีอะไรที่ไม่รู้เพิ่มขึ้นมาให้เลือกเต็มเลย T^T spec อย่างของผมควรจะเลือกอะไรดีอะครับ TT http://images.temppic.com/31-03-2009...0.26460100.png

  8. #8
    OverclockZone Member
    Join Date
    21 Jan 2009
    Location
    Rangsit

    Default

    ไม่แน่ใจว่าคุณลองไปกี่รอบแล้วครับ เท่าที่ดูใจรักจริงครับ
    ลองดูนะครับ
    Kernel StageXNU
    hd 2400xt
    Intel ICHx or ICH10 select one of them( up to your mobo.)
    Attensic L1 ( or not select any .. U can patch later.....)
    Application ...U can select all of them....

    Please try....

  9. #9
    OverclockZone Member
    Join Date
    21 Jan 2009
    Location
    Rangsit

    Default

    ลองดู นะครับ ผม ลง ประมาณครึ่งเดือน อิอิ
    จบ ที่ xXx10.5.6
    เริ่มต้นต้องเห็น HDD ก่อนครับ บูตเข้าได้ ก็ พยายาม ต่อ
    ถ้าติดที่ มันเวอริไฟ คียบอด แล้ว ไม่ผ่าน หัยเข้า เซฟโหมด ครับ
    boot : -v -x -f

    สู้นะครับ เอาใจช่วย
    Last edited by thebob; 31 Mar 2009 at 23:24:27.

  10. #10
    OverclockZone Member
    Join Date
    4 Feb 2008

    Default

    Why at the kernel i have to choose stageXNU,if i use i use core 2 have to choose vanilla that is choose nothing(default),right? Can u pm me your e-mail, so that i can talk directly to you via msn? The reason i change is because i can't resist with window7 no more :P and now i'm typing via iphone, so it will be very slow

  11. #11
    OverclockZone Member
    Join Date
    4 Feb 2008

    Default

    After several times of trying, it came out with the result "boot0 : error" and i cannot boot my old window. What should i do to make my computer back! I have homework and report to do T^T

  12. #12
    OverclockZone Member
    Join Date
    4 Feb 2008

    Default

    T^T ไม่มีใครมาตอบเลย T^T


Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •