overclockzonefanpage  overclockzoneth  TV  
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 28

Thread: บอร์ดเทพสำหรับ AMD มาอีกแล้ว Crosshair III Formula

  1. #1
    OverclockZone Xtreme News _d's Avatar
    Join Date
    12 Nov 2006

    Default บอร์ดเทพสำหรับ AMD มาอีกแล้ว Crosshair III Formula

    Asus already has quite a few AM3 motherboards in its offer but none of them bear the Republic of Gamers banner, and to rectify this situation, the Taiwanese company is preparing the Crosshair III Formula. Seen below, the board makes use of the AMD 790FX and (likely) the SB750 chips, has 8+2 phase power and support for AM3 Phenom II processors, four DDR3 memory slots, and (just) two PCI-Express x16 slots for CrossFireX setups.

    The Crosshair III Formula also comes with a quite beefy cooling system, one eSATA and five SATA 3.0 Gbps ports, Gigabit Ethernet, Power and Reset buttons, and is to be bundled with a PCIe x1 X-Fi audio card. The board is expected to be launched next month, probably at or around Computex.


    source: tcmagazine.com

  2. #2
    OverclockZone Member อิมพีเรียล's Avatar
    Join Date
    29 Sep 2006
    Location
    พิษณุโลก

    Default

    โล่งๆ แฮะ

  3. #3
    OverclockZone Xtreme News _d's Avatar
    Join Date
    12 Nov 2006

    Default









    source: plaza.fi

  4. #4
    OverclockZone Member GOLDGEAR74's Avatar
    Join Date
    28 Mar 2008
    Location
    พระราม1

    Default

    สวยมาก

  5. #5
    Super Moderator tor_Za's Avatar
    Join Date
    1 Jan 1970
    Location
    อยู่ตรงนี้แหละ

    Default

    กลับมาใช้ชิพ AMD ได้ซะดี หลังจากไปหลงผิดใช้ nForce ตั้งสองรุ่น

    -ถ้ายิ่งใหญ่อย่างที่กร่างไว้จริง ควรใช้ความยิ่งใหญ่กร่างหาคนแจ้งความชั่วของตัวเอง
    -อย่าปลอกสายลำโพงให้ยาวเกินความจำเป็นนะ เดี๋ยวแอมป์จะดับได้เวลาโยกตู้ลำโพง
    งดแรงชั่วคราว

  6. #6
    OverclockZone Member jeabza1's Avatar
    Join Date
    15 Sep 2007
    Location
    RMUTL,ลำพูน-เชียงใหม่

    Default

    Quote Originally Posted by tor_za View Post
    กลับมาใช้ชิพ AMD ได้ซะดี หลังจากไปหลงผิดใช้ nForce ตั้งสองรุ่น
    ชิป nForce ต้องมีอีกชื่อ เหมือน ฝั่ง intel แน่ๆ ครับท่าน

  7. #7
    OverclockZone Member Nero Angel's Avatar
    Join Date
    29 Dec 2008

    Default

    สล๊อตน้อยจัง
    ราคา5585

  8. #8
    hulk777
    Guest

    Default

    เฮ ใช้ชิพ ati แล้ว น่าสนอย่างแรง น้ำลายไหล แพร่บๆๆๆ

  9. #9
    OverclockZone Member vibe's Avatar
    Join Date
    23 Apr 2008
    Location
    รับของ พาลาเดียม ไอที ประตูน้ำ

    Default

    สวยดี

  10. #10
    OverclockZone Member comer's Avatar
    Join Date
    22 Oct 2006

    Default

    สงสัยต้องขาย Crosshair II กับน่อม 9950 ซะแล้ว แต่ออกแบบไม่อลังการเท่า Intel เลย น้อยใจนะเนี่ย

  11. #11
    OverclockZone Member
    Join Date
    10 Jan 2009

    Default

    สวยมากครับ แล้วจะลงไทยวันไหนเนี้ยอยากจะรู้ราคา ซะแล้ว

  12. #12
    OverclockZone Member Nihilus's Avatar
    Join Date
    27 Jun 2008
    Location
    ไม่รู้อ่ะ..เมา...

    Default

    แหล่มเลย แต่มันจะดีกว่า M4A79T DELUXE มั้ยอ่ะ...

  13. #13
    OverclockZone Member Yakuzaa's Avatar
    Join Date
    13 Sep 2007
    Location
    USS Enterprise

    Default

    ไม่ค่อยสวยเลย

  14. #14
    OverclockZone Member converseboy's Avatar
    Join Date
    17 Oct 2008
    Location
    Ubonratchatani 34000

    Default

    ไม่มี

    RAMPAGE III EXTREME
    RAMPAGE III FORMULA
    MAXIMUS III EXTREME
    MAXIMUS III FORMULA


    หรอ อิอิ อินเทลน้อยใจนะ [555555555+]

  15. #15
    OverclockZone Member jackcs001's Avatar
    Join Date
    24 Apr 2008

    Default

    ค่าตัวเท่าไหร่น้อๆๆๆๆๆๆๆๆๆๆๆๆๆๆๆๆๆๆๆๆๆ

  16. #16
    OverclockZone Member Zepherous's Avatar
    Join Date
    18 Jan 2007
    Location
    ลพบุรีเมืองลิง

    Default

    เรียบๆดี

    สล็อต PCI-Ex หายไป แต่ไม่ใช่ปัญหาใหญ่

  17. #17
    ps000000
    Guest

    Default

    เป็นหมื่นแน่ๆ ชื่อ CROSSHAIR

  18. #18
    OverclockZone Member GGan's Avatar
    Join Date
    30 Aug 2008
    Location
    บ้าน

    Default

    อ่า งั้นก็อดทำ SLI นะสิ
    แง่งๆๆๆๆ

  19. #19
    OverclockZone Member Blue NarCiSs's Avatar
    Join Date
    23 Nov 2006

    Default

    ทำไมถึงให้ PCI-E 1X เยอะจัง -*- 3ช่องแหนะ

    ผมว่า เอาไปเพิ่ม PCI ธรรมดา ยังจะดีกว่า -0-

  20. #20
    Spec manager wikorn's Avatar
    Join Date
    18 Sep 2006
    Location
    FB:wikorncom thailand www.wikorncom.com

    Default

    แพง

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •