overclockzonefanpage  overclockzoneth  TV  
Results 1 to 11 of 11

Thread: ๑๑๑...ช่วยผมที๊ ATI Control Center มันไม่ทำงานอ่า...๑๑๑

  1. #1
    OverclockZone Member พจน์'s Avatar
    Join Date
    28 Sep 2006

    Unhappy ๑๑๑...ช่วยผมที๊ ATI Control Center มันไม่ทำงานอ่า...๑๑๑

    ๑๑๑...ช่วยผมที๊ ATI Control Center มันไม่ทำงานอ่า...๑๑๑
    เอาออกหมดจดก็แล้ว ลงใหม่ก็แล้วมันยังเตือนแบบในรูปและไม่ยอมทำงานสักที
    ใครรู้วิธีแก้บอกพ้มที๊เหอะค้าบบบบ....

    เตือนแต่ประโยคนี้อะครับ มะเคยพบ ไม่เคยเจอมาก่อน


    "You do not have permission to change Catalyst Control Center setting"
    "Please contact your administrator for futher help."
    รูป รูป
    • File Type: jpg 1.jpg (133.5 KB, 2 views)

  2. #2
    OverclockZone Member MMGLower's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007

    Default

    คุณใช้การ์ดจอรุ่นไหนหรอครับ

  3. #3
    OverclockZone Member camera's Avatar
    Join Date
    5 Oct 2006
    Location
    13.784893,100.613126

    Default

    วันก่อนผมก็เป็นคล้ายแบบนี้
    Last edited by camera; 17 Sep 2007 at 21:18:23.

  4. #4
    OverclockZone Member sicklab's Avatar
    Join Date
    8 May 2007
    Location
    Bangkok,Thailand

    Default

    accountที่คนใช้เปนadminรึเปล่าครับ

  5. #5
    OverclockZone Member villianz's Avatar
    Join Date
    20 Sep 2006

    Default

    log ตัวเองเป็น admin ถึงจะทำได้ สงสัยไปตั้ง ไว้หลาย user

  6. #6
    OverclockZone Member พจน์'s Avatar
    Join Date
    28 Sep 2006

    Default

    ผมมีแอคคเค้าเดียว
    เป็น Admin ด้วยค้าบบบบบ....

  7. #7
    Moderator Gearhead's Avatar
    Join Date
    18 Sep 2006

    Default

    If you are experiencing issues with the Catalyst Control Center starting,
    or if you are receiving an error similar to "Cli.exe - Application error
    - The application failed to initialize properly", verify that you have
    installed the Microsoft .NET component and reinstall the Catalyst Control Center
    with out any Anti-virus or background applications running. A link to the Microsoft
    .NET component can be found here:

    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en



    For usage and feature information, the Catalyst Control Center user’s
    guide is also available online at the following location:

    http://www2.ati.com/manuals/ccc_user_guide.pdf


    If you are experiencing issues with the Catalyst Control Center, such as, missing
    features, start up problems, errors or other issues, you may need to perform
    a thorough reinstall of the Catalyst software suite. To do this please follow
    these instructions:


    * Download the latest Catalyst package at the following location and
    save it to your desktop: (be sure to write down the file name, you will need
    it later)

    * http://www.ati.com/home/online/CatalystCCCdriver.html

    * Go to add/remove
    programs in the control panel and uninstall all ATI software that is listed

    * Reboot
    the computer

    * Cancel any “Found New Hardware Wizard” windows that
    open

    * Install the Catalyst suite by double clicking on the file that you have
    downloaded

    * Reboot the computer

  8. #8
    Moderator Gearhead's Avatar
    Join Date
    18 Sep 2006

    Default

    Check your registry permissions and see if this helps. I've seen XP do this when some rogue app goes through and changes registry permissions with a wildcard and locks down sub-keys it has no business touching.

    Local Machine, System, ControlSet01, Class, Video

    You should have several Class-ID keys. Expand each tree. If you have a ton of ATI ones, you SHOULD consider a fresh re-install with Driver Cleaner Pro. Lots of people just install new drivers over the old, and this creates two(2) new subtrees each time!

    Anyways, locate the most current ones that pertain to your card. There will be two of them loaded with settings- one for the Primary, one for the Secondary. Unlock the entire key (for example: {LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Video\{3E83BC39-35B5-4A18-B575-5FC295801F9C}"

    THis is my CLASS-ID for the Primary X800 Series. Right click on it, select "Permissions" and make sure Full Control and Read are checked for Administrators... then try a reboot.

  9. #9
    OverclockZone Member พจน์'s Avatar
    Join Date
    28 Sep 2006

    Default

    ขอบคุณนะครับคุณ Gearhead
    เดี๋ยวจะลองดูครับ

  10. #10
    OverclockZone Member sicklab's Avatar
    Join Date
    8 May 2007
    Location
    Bangkok,Thailand

    Default

    พี่หัวเกียมาภาคพาสาปะกิด

  11. #11
    OverclockZone Member พจน์'s Avatar
    Join Date
    28 Sep 2006

    Default

    สรุปว่าลองตามที่ท่าน gearheard แนะนำมาเรียบร้อยครับ
    ไม่รอดสนิทครับ......

    ไปพบสาเหตุที่ว่าแผ่นวินโดว์ที่ลงไปนั้นดันสร้าง เอคเค้า Admin เพิ่มมาแบบซ่อนครับ
    ถ้าไม่ใช้โปรแกรมช่วยตรวจสอบก็จะไม่พบ มันเลยตีกันครับ
    Admin ที่ซ่อนนั้นมาก่อน ผมก็เลยกลายเป็น Admin ตัวสำรองซะได้
    (ทำไปได้ แผ่นวินโดว์ สร้าง 2 Accout เป็น 2 Admin ให้สามารถใช้ค่าต่างๆได้เท่ากันพร้อมกัน)

    สรุปแล้ว Format ครับ (- -")
    เอาแผ่นเดิมๆ คุ้นเคยลงๆไปแทน........
    ลงโปรเกรม+เกมหัวบานอีกรอบบบ........



Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •